Hva er 07000 Premium?

07000 Premium er VIP-transport for deg som vil reise med stil og unne deg det lille ekstra. Med Premium får du sorte, diskrete biler med høy kvalitet og komfort. Vi kan tilby både personbil og litt større minibuss for inntil 6 personer.

Sjåførene er håndplukket for å gi deg og ditt reisefølge en best mulig reiseopplevelse. De vil være representativt kledd og snakke godt norsk og engelsk (andre språk på forespørsel). Din sjåfør vil yte det ypperste innen personlig service, og stå til din tjeneste om du trenger hjelp eller informasjon underveis.

Våre Premium-sjåfører er godt kjent i sitt område, og forteller deg gjerne om det dere ser underveis – men bare dersom du ønsker det. Diskresjon er en selvfølge, og din sjåfør har selvsagt taushetsplikt rundt hvem som reiser og hvor.

Våre kjøretøy

Når du velger 07000 Premium, reiser du i sorte biler med høy standard og komfort. Vi tilbyr i utgangspunktet følgende biltyper:

Premium personbil

Personbil av god standard og med god plass til både passasjerer og bagasje. Bilene har rom for inntil 4 passasjerer, men anbefales for inntil 3 passasjerer av hensyn til plass og komfort. Bilene har også plass til 2-3 kofferter.
Eksempler på biltype: Mercedes E-klasse/S-klasse,
BMW 5/7-serie, Tesla X/S

Premium minivan

En større bil med plass for 6-8 passasjerer og mer bagasje – uten at det går på bekostning av komfort.

Eksempler på biltype: Mercedes V-klasse, VW Caravelle

Større kjøretøy og spesialbestilte biler

Dersom du/dere har spesielle ønsker for biltype, størrelse eller utstyr/fasiliteter, vennligst kontakt oss. Vi skal gjøre det vi kan for å skaffe deg den transporten du ønsker!

Spesiell transport
for spesielle anledninger

07000 Premium tilbyr fleksibel og komfortabel transport for anledninger der man ønsker det lille ekstra. Med Premium reiser du på første klasse til de gode opplevelsene – og tilbake igjen. Vi leverer VIP-transport blant annet til følgende:

Forretningsreiser

Skal du/dere på en krevende jobbreise som kan trenge en god start? Eller være vertskap for utenbys besøk som skal fra flyplass/havn eller på befaring? Vi tar oss av transporten.

Fritidsreiser

Med forhåndsavtalt Premium-transport kan du senke skuldrene litt ekstra og sikre en god start eller avslutning på en hyggelig reiseopplevelse.

Bryllup

Vi bidrar gjerne til en minneverdig dag – enten det er for brudepar eller gjester. Bryllupspyntet bil kan leveres på forespørsel.

…eller noe helt annet?

Fortell oss hva du trenger for å skape den rette reiseopplevelsen – så skal vi gjøre alt vi kan for å levere akkurat det.

Priser og betingelser

Med 07000 Premium får du en fast pris på hele oppdraget på forhånd.

Prisen beregnes ut fra timepris på aktuell bil og antatt varighet på reisen. Hvis det må hentes inn spesialbestilt bil eller utstyr fra andre leverandører vil kostnader ved dette tilkomme.

Alt kan betales på forhånd eller pr faktura, slik at du bare kan lene deg tilbake og nyte turen. Dersom oppdraget skulle endre seg fra det som er avtalt, vil vi bare justere for det underveis og fakturere eller kreditere mellomværende i etterkant.

Kontakt oss gjerne for uforpliktende tilbud på
55 99 70 60 eller premium@07000.no