Fordeler

Som medlem av 07000 Pri prioriteres du foran andre kunder når det er ventetid. I tillegg kan du få utvalgte relevante fordeler i kampanjeperioder.

Her er en oversikt over dine Pri-fordeler:

 1. Taxi først ved ventetid
  Hvis det er stor trafikk og ventetid på ledig taxi, vil Pri-medlemmer automatisk bli prioritert foran i køen. Jo høyere fordelsnivå – jo høyere prioritet. Det vil si at et medlem prioriteres foran en annen kunde, mens et gull- eller sølvmedlem igjen prioriteres foran andre medlemmer. Dermed øker Pri din mulighet til å få taxi raskt når det er mange om beinet
 2. Prioritet i telefonkø
  Hvis du er registrert som Pri sølv- eller gullmedlem vil du også få automatisk prioritet i telefonkøen når det er mange som ringer oss. Det betyr at du går foran i telefonkøen, og da normalt får kortere ventetid.
 3. Utvalgte kampanjefordeler
  Noen ganger gjør vi stunt eller aktiviteter sammen med gode samarbeidspartnere – f.eks. knyttet til arrangementer eller aktiviteter i ditt hjemmeområde. Da kan du som Pri-medlem få tilbud, invitasjoner eller andre relevante fordeler knyttet til disse. Vi lover å ikke mase på deg, men en sjelden gang vil du kunne høre fra oss f.eks. på mail med et Pri-tilbud – enten til alle medlemmer eller eksklusivt for ditt fordelsnivå. 

  Det er enkelt å bli Pri-medlem, og det koster selvfølgelig ingenting. Bare finn frem siden «Poeng» i appen din og trykk «Bli medlem» så er du i gang. Din startsaldo vil da bli beregnet basert på tidligere aktivitet. For å få registrert videre Pri-poeng, må du i tillegg registrere betalingskort i appen og betale med et av disse når du kjører med oss – enten i bil eller gjennom automatisk appbetaling.