Våre tjenester

Ordinær taxitransport

Vi har personbiler tilgjengelig som kan ta inntil 4 passasjerer hver. Vi tar imot direkte bestillinger og forhåndsbestillinger. Alle bilene har god bagasjeplass. Vi tar de fleste typer kort (Visa, Amex, Mastercard, Diners) samt kontant eller VIPPS i alle våre biler.

TT-kort

Hos oss kan du benytte TT-kort dersom du innehar et slikt kort. Vi ønsker alle med TT-kort hjertelig velkommen til oss for en trygg og behagelig tur. På slike turer betaler man en fast egenandelssum på kr 30 pr tur uavhengig av turens lengde så lenge det er dekning på kortet.  Bestilling av TT-taxi gjøres til vår taxitelefon: 454 31 710

Spesialskyss

Vi utfører spesialskyss som blant annet barnehagekjøring, skolekjøring og kommunal kjøring. Vi har barneseter og barneputer tilgjengelig i flere av våre biler som brukes på slike oppdrag. Vi har god erfaring med spesialskyss-oppdrag.

Pasienttransport

Vi har lang erfaring med pasienttransport. Alle henvendelser vedrørende bestillinger må gjøres til Pasientreiser på tlf: 915 05515. 

Returtaxi

Ankommer du på Flesland eller andre steder og skal til vårt område henter vi deg gjerne så lenge vi har kapasitet. Ring vår vakttelefon og informer når og hvor du vil hentes. Det er selvsagt ikke dyrere for deg som kunde med returtaxi. Taksameteret starter ikke før du er kommet i bilen.

Rullestol-transport og maxitaxi

Har du behov for maxitaxi (mer enn 4 passasjerer) eller rullestoltransport har vi et godt samarbeid med 07000 Bergen Taxi som utfører slike oppdrag for oss. De har et stort utvalg av slike kjøretøy. Ta direkte kontakt på telefon 07000 eller til oss så ordner vi bestillingen for deg. Nb! På slike oppdrag må det påregnes ekstra ventetid ved direktebestilling.