Kundeservice

Har du behov for taxi, kan du trygt ta i bruk våre tjenester! Vi er på veien hele døgnet – hele året, og du når oss via telefon 07000 (0 28 50) eller en av våre automatiske bestillingsløsninger.

Vi i 07000 Stavanger har mange biler i omløp, alt for å transportere deg raskt, enkelt og komfortabelt. Med årene har vår filosofi om ivareta våre kunder best mulig, medført at vi har spisskompetanse på mange spesiaIbehov for drosje. Klikk her for å bestille taxi.

Vi er spesialister på:

Drosje tilpasset ditt behov

Vi har totalt 30 biler i forskjellige kategorier. Vårt mål er å kunne tilby transport til alle typer kunder for ulike formål. Om ditt behov ikke er beskrevet i menyen, ta kontakt så forsøker vi å finne en løsning for deg. Vi er fleksible og søker alltid å finne en løsning for våre kunder. 

Maxi taxi

Vi har 4 maxitaxier, disse tar 16 passasjerer. Vi anbefaler at du bestiller på forhånd når du har behov for maxitaxi. Dersom dere er mange, (9-16 personer) som har behov for effektiv og punktlig transport anbefaler vi maxitaxi. Dette er erfaringsmessig langt mer effektivt enn eksempelvis kollektivtransport. I tillegg blir det ikke så dyrt når dere er flere. Vi i har en bred kundegruppe og kjører alt fra kunder til og fra jobb, festival transport, pakke og budservice, barn og ungdom til og fra aktivitets tilbud, skole-elever, pasienter med mer. Våre sjåfører har gode lokalkunnskaper, utvidet kurs/opplæring for maxitaxi, og har lang erfaring som yrkessjåfører. Du er hjertelig velkommen å ta kontakt med oss på telefon 07000, eller benytt vår online booking for bestilling av maxitaxi.

Midi-taxi

Midi er taxier med plass til fem til åtte passasjerer. Vi har 15 biler i den kategorien.

Rullestoltaxi

Vi har syv taxier som frakter individer som sitter i rullestol. Alle våre biler kjører passasjerer med sammenleggbar rullestol.

Områder vi betjener

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Stavanger.  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende vårt taxitilbud!