For bedrifter

07000 Asker Taxi tilbyr en rekke løsninger for bedrifter som ønsker en avtale med oss. Enten det er dine ansatte eller dine gjester som skal transporteres har vi løsningene som gjør bestilling og transport så enkelt som mulig.

Som bedriftskunde/avtalekunde hos oss, har du tilgang til flere praktiske fordeler som eksempelvis å benytte rekvisisjoner og få månedlig faktura. Vi har i flere tiår bistått med bedriftstaxi for bedrifter som krever effektivitet og god utnyttelse av tiden. Med oss kan du som passasjer kan fortsette arbeidet mens du er på vei, men også ta deg en velfortjent pust i bakken. For oss står trafikksikkerhet aller høyest, og vi har omfattende rutiner for å yte så god service og så høy trafikksikkerhet som mulig. Vi har alltid som mål null alvorlige ulykker, og null ulykker med noen form for personskade. La oss gjøre reisen fra A til B mest mulig komfortabel for din bedrift! 

Fokus på trafikksikkerhet

Vi er ISO-39001 sertifisert. Sertifiseringen er et verktøy for å bygge sikkerhetskultur i vår virksomhet, og beskriver konkret hva som kreves av et styringssystem for vegtrafikksikkerhet. Gjennom denne sertifiseringen har vi forankret våre mål om sikker kjøring. Det gir økt trygghet for deg som kunde. 

Et miljøvennlig alternativ

Vi er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. Det innebærer at vi forholder oss til retningslinjer for utslipp og alder på kjøretøy, samt for miljøvenlig håndtering av avfall. Mange av våre biler er hybride, og alle våre sjåfører gjennomfører kurs i «øko-driving». Med det mål å kjøre både mer økonomisk og miljøvennlig.

Områder vi betjener

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i «Gamle» Røyken og Hurum, Lier, Drammen og Asker.
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller vil opprette en avtale for din bedrift.