Om oss

Bilparken
07000 Asker Taxi (tidligere Hurum og Røyken Taxi) har en bilpark på ca. 30 biler.
Vi har vanlige biler for 1 – 4 passasjerer, mellomstore biler for 5 – 8 passasjerer og maxitaxier med plass til inntil 16 passasjerer.
Av disse er 7 biler utstyrt for å frakte passasjerer i rullestol. 

Miljø
07000 Asker Taxi er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. Dette innebærer at vi som bedrift og alle våre tilsluttede løyvehavere må forholde oss til strenge retningslinjer for utslipp og alder på kjøretøy, samt for behandling av avfall. Mange av våre biler er hybrid-biler, og alle våre sjåfører gjennomfører også kurs i «øko-driving», for å kjøre både økonomisk og miljøvennlig. Årlig klima og miljørapport kan tilgjengeligjøres på forespørsel.

Type transport
Vi i 07000 Asker Taxi har en bred kundegruppe og kjører alt fra kunder til og fra jobb, festival-transport, pakke og budservice, idrettsbarn og ungdom til og fra ulike aktivitets-tilbud, skole-elever, pasient-transport m.m.
Vi er spesielt opptatt av å ta godt vare på de kundegruppene med ulike behov for ekstra assistanse.

HMS
Våre HMS-rutiner er forankret i interne systemer og Miljøfyrtårn. Vi er svært opptatt av godt arbeidsmiljø både for ansatte på sentralen og sjåførene ute. Vi bestreber hele tiden at alle tilsluttet 07000 Asker Taxi skal ha en trygg, meningsfull og hyggelig arbeidsplass med gode kollegaer, samhold og mangfold.